parotet de cresolBASES de la I edició (concurs 2010)

1.Podran participar totes les comissions censades en JCF de la ciutat de València que il·luminen les seues demarcacions en lluminària de baix consum o led.


2.Els participants deuran acreditar, en el contracte de l’instal·lador, la potència del muntatge, així com planol de les llums i dibuix de les mateixes.


3.El jurat valorarà el percentatge entre la potència contractada (presentada al contracte en l’empresa adjudicatària) i la superfície coberta del carrer il·luminat dins de la seua demarcació.


4.Es valorarà l’esforç de la comissió en muntar este tipo d’il·luminació, tant en la potència reduïda de cada arc en watts, com l’estètica individual i del conjunt de les llums.


5.S’hauran de presentar les propostes abans de l’5 de març, per correu electrònic (parotetdecresol@gmail.com) i es farà constar el dia d’encès i d’apagament del conjunt, junt al nom del responsable, telèfon i nom de la comissió.


6.Premis: 1er premi de 400 euros dotat per la Regidoria de Qualitat Mediambiental, Energies Renovables, Canvi Climàtic i Cicle Integral de l’Aigua.
2on premi de 300 euros donat per Divina Pastora Seguros.
3er, 4t i 5é premi de 200 euros donat per la Divina Pastora Seguros.
Tots els participants tindran un estendard d’un parotet en un cresol elaborat al taller de Juane Cortell.


7.El jurat estarà compost per José Luis Albelda del departamento de Pintura de la Facultat de Belles Arts, Ignacio Guillen, professor de la facultat d’Arquitectura i cap del projecte de casa autosuficient energèticament “On&on”, un representant de la delegació de Qualitat Mediambiental, Energies Renovables, Canvi Climàtic i Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València, per un membre de Junta Central, i de la Divina Pastora Seguros, actuant de secretari Lorenzo Ferrer, membre de la falla Borrull Dr Peset Cervera. Les seues decisions seran inapel·lables.


8.El jurat es personarà, en dia i hora avisada previament (entre el 9 i el 12 de març), a comprovar, en el lloc de muntatge, les llums instal·lades.


9.El lliurament de premis es farà en la data i lloc que indique la Regidoria de Qualitat Mediambiental, Energies Renovables, Canvi Climàtic i Cicle Integral de l’Aigua junt a Junta Central Fallera.


10.L’organitzador es reserva tots els drets, així com a suspendre el premi, si el nombre d’inscripcions no fora l’acceptable.


11.L’inscripció en este concurs porta implícita l’acceptació de les bases.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: